Chakra & Soul healing  

Chakra's (Sanskriet: Chakra= wiel, cirkel) zijn volgens de yogafilosofie de centra van levensenergie in en ook buiten de mens, die de "verbindingen" vormen tussen de verschillende energieniveaus waarop dit persoon zich manifesteert, de dingen kan doen of laat.

Dit doorheen al onze lichamen: spiritueel lichaam, mentaal lichaam, emotioneel lichaam en ons fysieke lichaam.

Chakra's worden beschouwd als de centrale plaatsen van de levensenergie, of prana. Ze vormen als zodanig grotere en kleinere knooppunten waarin de energiekanalen samenkomen (nadi's en meridianen). In de chakra's komt de energie binnen, die onze brandstof is om te kunnen leven.

De 7 grootste chakra's die zich in ons lichaam bevinden zijn verantwoordelijk voor de activering van de verschillende lichaamsfuncties zoals ademen, spreken, uitscheiden, lopen etc., maar ook voor de verschillende vormen van waarneming via de zintuigen en ook onze gedachten.

Als deze centrale plaatsen die ons de levensenergie geven geblokkeerd zijn, te snel of te langzaam draaien, raken we uit balans. Fysiek raken we moe, uitgeput of ziek. Ons geestelijk lichaam werkt niet meer zoals we gewend zijn; gedachten worden negatief of erger.... Emotioneel voelen we ons verdrietig, down, alleen of in de steek gelaten.

We leven onze missie niet en gebruiken onze talenten niet of verkeerd, ons mentale zijn is volledig in chaos.

Dit spirituele aspect dat maakt wie we werkelijk zijn is ook uit balans dat onze ziel onze aandacht nodig heeft door genezing. Het wil weer in balans komen. De ziel wil ons de weg wijzen, WAAR NAAR TOE en vooral HOE!

Omdat de chakra's uit balans zijn, kan de ziel 'niets' meer aan ons doorgeven en zijn we 'op drift'. We horen, voelen of zien de "boodschap" niet meer. Ook lichamelijk kunnen we helemaal uit balans zijn. We zijn futloos, onze hormonen gaan uit balans en we worden ziek.

Werken aan onze chakra's en weer in balans zijn maakt ons weer gelukkig en gezond = Happinezz

Meer  info 

*Afspraak is mogelijk: op afstand behandelen is zijn zeker mogelijk.

Cornelle's Happinezz & Energy coaching©

Terug naar homepage