Chakra schilderen Cornelle Sterk www.happinezz-energy-coach.com

Schilder je Chakra

Informatie: 

Wanneer:

2 vrijdagen: 5 en 12 juni 14.00-18.00 of 2 zaterdagen: 6 en 13 juni 10.00-14.00  

Waar:

Antwerpen centrum, omgeving Grote Markt (parkeren geen probleem)

Inclusief

Alle verfmaterialen, ondersteuning en alle persoonlijke uitleg voor jou, koffie, thee water & versnapering

Prijs: 150,00 € 

*Alle Corona wetten worden nageleefd: ieder krijgt zijn eigen penselen, schildersezel en verf. Ook krijgt iedereen zijn eigen kopje, glas en waterflesje. 


 

Wat gaan we doen olv: Cornelle

Ademhalings oefening &  bewustzijn worden 

Gevoel ervaren 

Creatief dit gevoel schilderen (omzetten in vormen en kleuren)

Uitleg over jouw kleuren, vormen en je chakra (jouw schilderij)

Duidelijke inzichten verkrijgen die je werkpunten helder maken

en een prettige verrassing …

Meer info:

Een kleine groep en een rustige sfeer die uitnodigend en veilig genoeg is om een bewustzijnsproces aan te durven en kunnen gaan. 

We starten met een oefening die je naar binnen brengt en ik laat je hierdoor voelen waar je chakra’s zich bevinden. ik leer je hoe je dit voelen kan omzetten in creativiteit, het aan jezelf duidelijk maken wat erin je leeft. Hier zijn geen woorden voor nodig. De kleuren en vormen die ontstaan maken helder voor jou welke chakra op dat moment nodig heeft. Aansluitend na dit creatieve proces krijg je van mij alle uitleg omtrent de kleuren en vormen om je nog meer inzichten te geven. Of het nu gaat om fysieke problemen, mentale of emotionele, de uitleg zal nog meer duidelijkheid geven aan jou aangaande je leven en hoe je er nu mee omgaat. 

Heel liefdevol en op een creatieve manier ga jij je chakra’s leren kennen, voelen en ervaren. Je kunt jezelf op deze manier inzichten geven zonder dat je moet graven via gedachten om bij je werkelijke gevoel te komen. Iedereen ervaart dit natuurlijk anders, want iedereen heeft zijn eigen weg te gaan. 

Het schilderen helpt je te helen en het potentieel van elk chakra te bevorderen.

Je mag vertrouwen op mijn deskundigheid waarbij ik ook in staat ben om je vanuit respect de nodige zetjes te geven die noodzakelijk zijn als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en het waarnemen en contact maken met de gebieden in jou die aandacht nodig hebben.

Met mijn energetische ondersteuning en de mineralen elixers die ik in jouw verf verwerk ondersteun ik je in je healingsproces. 

Geef je op via: PB op facebook - via mail: cornelle@cmore.academy of 

Klik de button : IK KOM 

Happinezz energy coach cornelle sterk
Ik kom 

Cornelle's Happinezz & Energy coaching©

Terug naar homepage