Zie meer info-films: klik op de "meer info" buttons op deze pagina.

Ervaar Happinezz & Balans

Door Energie-Coachings

Ervaar hoe de Energy-Coaching uw leven zal veranderen, boek uw eerste 20 minuten sessie gratis online en ervaar het:

Boek nu
Love my Life Energy Coaching
Info energie coachings & Energie Healings

Je kunt je happinezz doelen niet in 1 dag vervullen, maar je kunt wel in 1 dag van richting veranderen om er te komen.

- Cornelle Sterk -

De ervaring van Energie-Coachings = het veranderd jouw leven

Door te werken met energie-coaching vind je balans, harmonie en energieverbetering te midden van de hectiek van de dagelijkse drukte. Als man of vrouw, mama of papa je geeft iedereen het beste wat je kunt, altijd... Moe worden, onevenwichtig gevoel, uit balans, niet meer begrepen worden, geen energie meer over. Kies je unieke energie-coachingstraject en ervaar meer

"Gezondheid & Happinezz."

De rups wordt nu de mooie unieke vlinder

"die je diep van binnen AL BENT"

Waarom Energie Coaching: Omdat je voelt je de hele tijd moe, slaapt slecht, hebt kleine fysieke problemen, je zegt nooit nee! Dan is deze coaching (Regenesis) de oplossing voor je.

Energy Coaching therapy

Waarom Innerlijk Kind Coaching:Omdat je zet mensen altijd op de eerste plaats en nu kan je dat niet meer volhouden. Je moet dit doen en laat jezelf meeslepen, onbegrepen.


Regenesis

Waarom Happinezz coaching: Omdat je voelt je verdrietig, koud van binnen, alleen en misschien zelfs depressief... het leven lacht je niet toe. Alles voelt ook zwaar. De quantum healing helpt.

Happininezz Coaching
Oneness healing

Waarom Chakra healing: Omdat je weet dat er iets mis is, je eet gezond, je traint, je bent gelukkig, toch? Je chakra's zijn niet in balans en je voelt je daarom niet "compleet"....

Mineral Healing

Waarom Soul healing: Omdat je leeft niet je eigen leven, maar het leven van je partner, je ouders of de mensen om je heen. Je weet dat het niet goed is, maar hoe zou het anders zijn... ...als je echt durfde te leven.

DNA Healing & Coaching

Waarom DNA healing: Omdat er zijn dingen in je leven waar je mee te maken hebt grrrr. Je weet dat het niet van jou is. Het is van je familie-lijn. Je wilt er nu van af. Mentaal of fysiek...

Kies Jouw Coaching of Healing

Start Vandaag!

Energie Coachings & Energie Healings

Kies hier wat je voelt, wat jij nu nodig hebt en samen gaan we eraan werken als een team:

  • Denken: anders of minder
  • Voelen: meer, minder of anders
  • Gedrag: anders of minder
  • Spiritueel: het vinden van je doel in het leven
Energie 3-hoek Cornelle Sterk www.happinezz-energy-coach.com
Regenesis Energy Coaching

Regenesis & Super Quantum touch 

Quantum geneeskunde is grenzeloos - sneller resultaat - krachtiger. Regenesis is de energie genezingsmethode die werkt op het DNA niveau (genen en cellen) en werd meer dan 50 jaar geleden ontwikkeld door Robert Rasmusson. Zijn unieke Blue Dot Energy methode maakt het mogelijk om zieke en beschadigde cellen te regenereren tot gezonde cellen (celbiologie). Het kan zelfs helpen bij het genezen van kanker, chronische ziekten en ernstige psychische problemen zoals manische depressie.

meer info
Chakra & soulhealing Cornelle Sterk

Chakra & Soul healing 

Chakra zijn de deuren/energetische wielen naar ons energie lichaam. Ze "vervoeren" onze "levensenergie" (qi-chi)zodat we kunnen leven. Het is dus belangrijk om de acht grootste en belangrijkste chakra's in balans te brengen en te houden. Als er een chakra is die niet goed kan werken, ontstaat er een onbalans in ons lichaam wat kan leiden tot emotionele, psychologische of fysieke klachten. "Ziel-genezing" is de genezing van je onderbewustzijn en helpt je om je te verbinden met je hogere bewustzijn.

Innerchild Coaching Cornelle Sterk

Inner Child Coaching

Trauma is een van de grootste oorzaken van gezondheidsproblemen in onze tijd. Die een zichtbare tol eisen zoals: relatieproblemen, burn-out, het zoeken naar geluk dmv eindeloze sessies met therapeuten. Een gevoel van niet volwassen zijn, een gevoel van gehaast zijn, een gevoel van niet in orde zijn of soms, gewoon niet voelen. Je weet niet waar het vandaan komt maar je voelt wel de destructieve energie en ervaart de effecten ervan in je dagelijks leven. Het emotioneel niet kunnen opgroeien maakt je 'innerlijke kind' erg kwetsbaar. Ik help je daarmee.

Retraite Umbrië, Italië  Cornelle Sterk

Retreats in De Natuur

In groep of privé

Wil je aan jezelf werken op een mooie energetisch sterke plek in Umbrië. Dit kan in een fijne kleine groep. We gaan werken aan rust in je hoofd, gezonder leven en voldoende slapen en uitgerust wakker worden.Je kunt er ook voor kiezen om 5-7 dagen privé met mij te werken. Kom dan met mij mee naar Italië en creëer een duurzaam en blijvend evenwicht in je leven.

book Energy in Balance

Workshops  & Seminars

Bestel mijn Gratis-Ebook:

"Energetisch in Balans"

Ik vind het leuk en het is mijn missie om mijn kennis te delen. Als ook jij meer wilt leren over energie, ermee leren werken, neem dan gerust eens een kijkje bij de workshop die ik je kan aanbieden.Je kunt mijn Gratis Ebook downloaden en al een kijkje nemen in de wereld van energie healings, bestel het gewoon!

Lion- Cornelle power

Unieke HSP Coaching

Ik weet nu hoe dat werkt ...eindelijk :-) 

Gevoelige personen of hooggevoelige personen (HSP) zijn zich zeer bewust van de wereld om hen heen. Ze voelen zich meer en weten niet wat ze ermee moeten doen of hoe ze ermee moeten leven. Ik ben zelf een HSP-dame en volledig gespecialiseerd in dit soort zaken. Vele jaren dacht ik dat ik niet goed genoeg was, anders... Nu weet ik hoe ik er mee om moet gaan, Ik leer jou dat ook!

Als je niet verandert wat je doet...!

Krijg je altijd dezelfde "dingen".

Kies nu anders, want je bent het OOK waard...

- Cornelle Sterk -

Cornelle energy coaching

Over Mij

Ik ben door diepe dalen gegaan en ik ben echt vaak op zoek geweest naar wat er toch fout ging, dat ik altijd zo moe was en rare ziektes kreeg. Ik kende hoge pieken en ook diepe dalen.

Het verlies van mijn zoon, een echtscheiding en een faillissement. De kanker die ik overwon. Het moest stoppen!

Het heeft me ertoe gebracht om te zoeken naar manieren om dit alles te keren, om gelukkig te zijn en om ervoor te zorgen dat anderen "mijn vleugels" niet afknippen! Niet meer mijn leven te laten bepalen door anderen, maar om te kiezen hoe ik wil leven, mijn manier. Anders kijken naar het verleden en het durven zien als momenten van groei.

Ik heb toen eindelijk mijn genezend talent ontdekt. Ik heb geleerd om mijn HSP (=hoog gevoelig persoon) als talent te gebruiken. Om te accepteren wie ik ben, met al mijn goede en slechte kanten. Nu ben ik meer mezelf geworden. Mijn leven is 360 graden gedraaid in plaats van 180 graden. Eindelijk ben ik mezelf, ik voel me goed en gelukkig.

Reviews van Cliënten  

"Ik kan Cornelle het best omschrijven als één brok warme en zuivere energie, een echte 'spring in het veld' en een onuitputtelijke bron van informatie. Als geen ander weet ze het beste uit haar klanten te halen en ze positief te motiveren. Maar bovenal is ze een unieke volbloed onder de coaches. Als wereldburger, HSP-vrouw en als holistische coach is haar levensmotto 'Ik ben waar ik mag zijn'. Ik kan alleen maar concluderen dat Cornelle, waar dat ook is, overal tot haar recht komt!

Hadewijch Hauben MD

Met respect voor ieders ziel gaat Cornelle mee met iedereen die bereid is te werken aan zijn/haar transformatie om het ontkiemde zaad tot een mooie bloem te laten bloeien. Bedankt voor uw gedurfde, respectvolle aanpak in uw groepslessen en privé Cornelle-sessies.

Een topleraar/coach pur sang!

Ann Dhondt

Commercial Advisor & Flow Manager BNP Paribas Fortis

"In mei 2016 ging ik voor een week naar Italië. Ik zou een week lang nadenken met een coach, Cornelle. Deze vrouw heeft een heel bijzondere kijk op het leven en is een zeer inspirerend persoon. De reis naar Montone heeft me aan het denken gezet en me gemaakt tot wie ik nu ben. Een meisje met een hoge gevoeligheid en een verleden. Maar ik zie het verleden als iets dat me sterker heeft gemaakt en vandaag ben ik blij te zijn wie ik ben. Bedankt, Cornelle.

Kirstin Vandewouwer

Speek therapist (young adults)

Hieronder vind je de Blogs & Workshops & Ebooks

Wil je meer lezen klik dan gewoon op de foto's en je krijgt alle info.

Cornelle

Zij is de grondlegster van FMES coaching. Cornelle haar missie is om voor het welzijn van iedereen die haar praktijk binnenloopt, de passende oplossing te vinden. Cornelle Is reeds  jaren de zorgzame “veilige haven” voor mensen van alle leeftijden. Dit om samen met Cornelle hun pijn, verdriet of probleem aan te pakken.

Als Cornelle haar magische “happinezz-touch" niet gebruikt om de pijn te verzachten, levensvreugde te vergroten of levens blijvend positief te transformeren, dan traint ze studentenpsychologen en therapeuten die ook deze technieken wil aanleren of verder willen verdiepen. Cornelle heeft door de jaren heen ook de meest innovatieve holistische technieken van natuurlijke geneeskunde geïmplementeerd om nog meer aan de behoeften van haar patiënten tegemoet te komen. 

Plan een online gesprek in om met Cornelle’s nieuwe benadering van de holistische aanpak  te ervaren.

De FMES methode is toegankelijk voor iedereen van elke leeftijd en geeft blijvend resultaat bij verandering van elk proces.. aster life coach Cornelle Sterk

Boek vandaag en Leef jouw leven!

Ervaar zelf hoe de Energy-Coachings jouw leven zullen veranderen. Boek je eerste 20 minuten sessie gratis online :

Cornelle's Happinezz & Energy coaching©  

Share on LinkedInShare on InstagramShare on Youtube