Cornelle Sterk Vision board workshop

Vision Board 2021

Mijn Suc6 wordt ook jouw Suc6

Ook C More Academy houdt zich volledig aan de geldende corona regels.

Mondkapje - afstand 2mt - verluchting & eten in dezelfde ruimte waar de les is

Donderdag : 10 of 17 dec

Vrijdag : 11 of 18 dec

Zaterdag : 12 of 19 dec

De workshop duurt is 1 dag en er zijn 6 data beschikbaar *Alle Corona wetten worden nageleefd: ieder krijgt iedereen zijn eigen kopje, glas ed. (per groep 6 personen).

!!! Wanneer gaan we aan de slag samen: per groep max 6 personen !!!

Waar: Antwerpen centrum, omgeving Grote Markt (parkeren geen probleem)

Inclusief: Alle ondersteuning bij het proces, alle uitleg over jou vision board ontwerpen en maken, scharen, verf, lijm, papier/materialen, stiften, krijt, knopen/lintjes en ook koffie, thee water & versnapering en een lichte lunch.

Alle ondersteuning bij het proces, alle uitleg over jou vision board ontwerpen en maken, scharen, verf, lijm, papier/materialen, stiften, krijt, knopen/lintjes en ook koffie, thee water & versnapering en een lichte lunch.


Wat gaan we doen o.l.v.: Cornelle : Vision Board 2021

We kijken al naar 2021, Het is tijd om dit al je beste jaar ooit te maken! Eindelijk ...

Door jou te leren hoe je een Vision Board kunt maken, kun je jouw onderbewustzijn herprogrammeren om aan te trekken wat je bewust wilt en je beste leven te leiden. Happinezz in je leven kan bereikt worden door middel van manifestatie We ervaren de wereld op een manier die zinvol is voor onze onderbewuste overtuigingen over hoe de wereld werkt. Daarom trekken we ervaringen aan die passen bij onze onderbewuste overtuigingen.

Onze overtuigingen zijn zeer sterk en krachtig. Als je merkt dat je niet krijgt wat je wilt in het leven, onderzoek dan je echte overtuigingen over wat je verdient en in staat bent om te hebben.

Als de dingen niet werken voor ons, is het omdat onze werkelijke overtuigingen niet positief zijn. In feite zijn ze waarschijnlijk negatief en gevuld met twijfel en angst. Maar zodra we die negatieve overtuigingen ontdekken en ermee werken, kunnen we leren hoe we gelukkig kunnen zijn en een positieve verandering in ons leven kunnen manifesteren.

Dus een vision board is niet wat plaatjes zoeken die je leuk vindt. We gaan diep kijken waarom iets nog niet gebeurd is nu. Wat de reden is dat het wat je echt wilt nog niet echt gelukt is. Want onze overtuigingen komen overeen met onze levenservaring. We ervaren vaak negatieve gebeurtenissen omdat we het gevoel hebben dat we niet beter verdienen dan dat. Daar stappen we dus tijdens het werken aan ons vision board uit, uit die gedachten en transformeren die.

Daar houdt het echter niet op hoor. Om ervoor te zorgen dat je Vision Board je helpt om verandering te manifesteren, werk je ook aan je overtuiging die je bang laat zijn om iets niet te kunnen. Zo ga je ook geloven dat je kan slagen.

Mijn Suc6 wordt ook jouw Suc6

Ik geloof heel erg in het maken/creëren van Vision Board. Ik heb diverse Vision Boards gemaakt en ik kan je verzekeren dat in alle gevallen de foto's of spreuken zich in mijn leven hebben gemanifesteerd. De suc6-en zijn talrijk te noemen. Zoals velen van jullie ook weten.

Ik hoor vaak "Ja maar jij kan dat allemaal"... mijn geheim... een Vision Board maken elk jaar. Zoals ik ook in de afgelopen jaren met tientallen mooie mensen heb mogen doen.

Ik ondersteun je ook nu weer hierbij. Nu in kleiner groepen maar het plezier zal er zeker niet minder om zijn. .

Hier is hoe je een Vision Board kunt maken, zodat je kunt leren hoe je je beste jaar (en leven!) ooit kunt manifesteren.

Manifesteer nu je eigen toekomst

 Black Friday prijs *140,00 geldt tot 28 november 2020

*Normale prijs: € 285,00

(Plaats reserveren kan deze week en je bedrag overschrijven met de Black Friday korting, daarna geld de aanbieding niet meer en betaal je het normale bedrag voor deze speciale workshop)

Opgeven kan bij mij via de knop hier onder of een mailtje naar: cornelle@cmore.academy


Happinezz energy coach cornelle sterk
Ik kom ook: 

Cornelle's Happinezz & Energy coaching©

Terug naar homepage