Regenesis &

Super Quantum Touch:

Werken met de "Blue Dot" in elke Cel

Tijdens de Regenesis behandeling regenereert het lichaam zichzelf op celniveau op weg naar genezing. Hetzelfde zien we gebeuren als zeesterren, hagedissen, kikkers en andere dieren delen van hun lichaam kunnen regenereren. het spontaan terug groeien van ledematen die stuk zijn of eraf zijn.

Deze mogelijkheid is ook aanwezig in de mens en dit moet worden geactiveerd door te werken aan de blue dot in elke lichaamscel die we hebben, die regeneratie kan bewerkstelligen. Dit wordt de Blue Dot Energy genoemd en is een van de krachtigste methoden om energie te genereren voor genezing.

(...) "Een bevruchte eicel wordt een foetus door zichzelf voortdurend te delen. Wanneer 32 cellen worden gevormd, begint de foetus zelf selectief cellen te creëren op basis van het DNA-patroon, de unieke blauwdruk die in elke cel van het lichaam aanwezig is. Dit proces is nog niet voltooid bij de geboorte. Met de voltooiing van het foetale proces, wanneer de baby ongeveer vijf/zes maanden oud is, begint de celenergie te 'slapen' in de vorm van 'kleine blauwe puntjes' in elke celkern. De Blue dot Energie".

Deze levenskracht-energie zoals we die ook gebruiken bij het werken met Quantum-Touch, Reiki of Touch for Health is de belangrijkste energiestroom die gebruikt wordt bij alle Regenesis Healing methodes. Naast deze levenskracht-energie is het gebruik van onze eigen oerenergie in al onze cellen (DNA) de onmisbare en extra krachtige aanvulling in het genezingsproces dat door de coach bij de cliënt in gang wordt gezet. Weer wordt geactiveerd en waardoor de client werkt aan zijn eigen genezingsproces.

Op deze manier begint de zelfgenezing bij jou en wordt je beter omdat jouw lichaam dit proces al kent? Regeneren via de lichaamseigen intelligentie.

BENEFITS:
Verlicht of elimineert pijn, zowel chronisch als acuut

Vermindert stress, burn-out, boreout, depressie

Corrigeert skeletafwijkingen - verlicht rugpijn, ischias en TMJ-syndroom.

Bevordert de metabole homeostase (chemische en fysische processen)- bevordert de normale werking van het endocriene systeem (hormoonhuishouding)

Verlicht de symptomen van chronische ziekten zoals multiple sclerose, hepatitis C, cystische fibrose, prostatitis en fibromyalgie.

Vermindert de bijwerkingen van chemotherapie en bestralingen

Vermindert angsten en bevordert een gevoel van welzijn door grote overgangen (waaronder de dood).

(...) Dr.Robert Rasmusson


Regenesis boeking

Cornelle's Happinezz & Energy coaching©

Terug naar homepage