Cornelle Sterk Energy Coaching

Energie Coachings & Healings

Waarom Energie coaching en Healing?

Door angsten, overtuigingen en emoties kun je jezelf of de werkelijkheid uit het oog verliezen. Je leeft dan een leven waarin je je niet op je gemak voelt, waarin het allemaal moeilijk gaat en moeilijk is. Met alle gevolgen van dien. Je wordt ziek, je gaat door een scheiding heen, je hebt problemen met je familie, je krijgt een burn-out of je bent gewoon ongelukkig en begrijpt niet wat je hier op aarde doet! Je ziet even niet meer hoe het nu allemaal moet. Jij die bezig bent met dit "bewustwordingsproces", hebt soms moed nodig om de volgende stappen in je ontwikkeling en evolutieproces te nemen.

Energie-coaching en Healing brengt je helemaal terug naar jezelf, terug naar de persoon die je oorspronkelijk was. Je groeit naar eenheid en liefde en het verbindt je weer met Eenheid, zodat geest, ziel en lichaam integreren, één worden. Je kunt gaan leven zoals je wilt en het schept ook ruimte voor nieuwe dingen. Gezondheid en Happinezz zijn dan een logisch gevolg.

Alle ballast uit het verleden komt op een pijnloze manier vrij en je kunt gaan leven vanuit je ware potentieel. Je overwint je angsten en zal in staat zijn om te leven vanuit een gevoel van meer ruimte. Ruimte voor jezelf, maar ook ruimte naar de ander toe. Je krijgt een beter overzicht van je eigen leven, je kunt als het ware afstand nemen en kijken hoe je leeft en je zult "weten" hoe je voortaan wilt leven.

Door middel van Energie-coaching en Healing zal je nieuwe "leven" gekenmerkt worden door meer liefde voor jezelf, meer liefde voor anderen, vrede en plezier. Door de innerlijke kracht die dit je geeft, zul je ook minder moeilijkheden ondervinden. Anderen hebben veel minder tot geen invloed meer op jou. Niemand zal meer proberen je te beïnvloeden omdat je die innerlijke kracht en innerlijke rust uitstraalt. Je wordt niet meer gebruikt, verbruikt (energetisch) of misbruikt.

Ik werk vanuit het principe dat: "Alles bestaat uit energie." Als je kijkt naar de energie in een "gezond" lichaam waar we het dan over hebben dan is de: "energie in balans." Als je gezond bent van lichaam en geest, spreken we van afwezigheid van kwalen en ziekten. Ziekten en allerlei kwalen hebben ook een energielading.

Deze energielading is aan de lage kant. Soms zijn dit blokkades in het lichaam, of in het denken. Ook kunnen onze emotie ons parten spelen, of leven wij niet onze eigen leven met onze talenten die we echt wel hebben. Dan is er dus geen balans in de energiestroom in ons lichaam (energie kan niet vrij stromen). We voelen we ons op wat voor manier dan ook, niet "onszelf".

Weer in balans komen! Dit kun je realiseren door middel van Energie-coaching en Healing. Samen kijken we welke vorm van coaching of healing het beste bij je past, wat je nu het beste kan helpen en ondersteunen. Maak de keuze en leef!

Wil jij nog meer lezen over hoe energie werkt, wat het doet en hoe je het nog meer in balans kunt brengen: Bestel nu jouw gratis EBOOK

Jouw  Gratis Ebook

We zullen je informatie nooit delen of verkopen.

Cornelle's Happinezz & Energy coaching©

Terug naar homepage